Faciliteiten

Bos Park Bilthoven heeft o.a. de volgende faciliteiten:

TV Bij ons ontvangt u de zenders via Canal Digitaal met HD signaal. Uw tv moet voorzien zijn van een DVBT tuner en Empeg 4. Indien dit niet het geval is, kunt u tegen betaling van een borg en kleine huur bij ons een tuner krijgen.

Wifi is GRATIS voor 2 apparaten per plaats op het kampeerterrein.

Receptie waar u altijd terecht kunt voor informatie of een praatje.

Zwembad verwarmd met warmtepompen op zonne-energie en apart peuterbad. Het zwembad is alleen toegankelijk voor onze gasten van kampeerplaatsen, jaarplaatsen of huurobjecten. Dit geldt niet voor hun bezoekers. Opening van begin mei tot half september(afhankelijk van weersomstandigheden)


Stuifduin met voetbalveld en kabelbaan


Springkussen van 6 x 12 m


Speeltuin voor groot en klein, ruim opgezet met vogelnestschommel en klautertoestellen

Het recreatieteam organiseert weer allerlei activiteiten voor de kids. Net als voorgaande jaren is er weer een musical!!


Twee tafeltennistafels

Wasserette met professionele wasmachines en drogers.

Toiletgebouwen, altijd schoon daar zorgt ons schoonmaakteam voor! Er is een minder-valide douche en -toilet. Voor de kleinsten is er uiteraard een aparte ruimte om te poedelen, compleet met aankleedkussen. Het douchen is betaald. U betaalt per seconde; 10 seconde kost € 0,02 en 1 minuut kost € 0,12. Zodra u de pas verwijdert, stopt de teller. U kunt dus zo lang of zo kort douchen als u zelf wilt.

Horeca Inn Het Bos heeft u zin een bakje friet, een pizza uit de steenoven of toch een uitgebreid diner, u kunt bij ons altijd terecht. De snackbar en het restaurant hebben een totale metamorfose ondergaan. 

Terras vlakbij het zwembad bevindt zich het gezellige terras voor een kop koffie of een pilsje.

 

 

 

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak.

(030) 228 67 77