Faciliteiten

Bos Park Bilthoven heeft o.a. de volgende faciliteiten:

TV Bij ons ontvangt u de zenders via Canal Digitaal met HD signaal. Uw tv moet voorzien zijn van een DVBT tuner en Empeg 4. Indien dit niet het geval is, kunt u tegen betaling van een borg en kleine huur bij ons een tuner krijgen.

Wifi is GRATIS voor 2 apparaten per plaats op het kampeerterrein.

Receptie waar u altijd terecht kunt voor informatie of een praatje.

Zwembad verwarmd met warmtepompen op zonne-energie en apart peuterbad. Het zwembad is alleen toegankelijk voor onze gasten van kampeerplaatsen, jaarplaatsen of huurobjecten. Dit geldt niet voor hun bezoekers.

Stuifduin met voetbalveld en kabelbaan

Springkussen van 6 x 12 m

Speeltuin voor groot en klein, ruim opgezet met vogelnestschommel en klautertoestellen

Het recreatieteam komt in de schoolvakanties weer op ons park. Ze gaan met de kinderen knutselen, dansen, schminken, voetballen etc. Elk jaar studeren ze een musical in. En.. als de kinderen het naar hun zin hebben, heeft u het ook.

Twee tafeltennistafels

Wasserette met professionele wasmachines en drogers.

Toiletgebouwen, altijd schoon daar zorgt ons schoonmaakteam voor! Er is een minder-valide douche en -toilet.  Met water moet men zuinig omgaan. We hebben gemerkt dat er bewuster met water wordt omgegaan als er een kleine vergoeding wordt gevraagd. En een prettige bijkomstigheid, het voorkomt wachtrijen. U regelt het warme water met een pas. U kunt daarvoor de slagboompas gebruiken, u kunt ook een tweede douchepas verkrijgen tegen betaling van een borg. Opladen kan bij de receptie of op het centrale oplaadpunt. Doordat u met de pas het warme water activeert, kunt u zelf bepalen hoeveel warm water u gebruikt. Warm water om af te wassen is gratis.

Horeca  heeft u zin een bakje friet, een pizza uit de steenoven of lekkere saté, u kunt bij ons altijd terecht. De snackbar en het restaurant hebben een totale metamorfose ondergaan. Hier bevindt zich ook het gezellige terras met uitzicht op het zwembad voor een kopje koffie of een koud pilsje.