Over ons

Exploitatie Maatschappij Green Spirit B.V. streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier. Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit-park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd.

Geniet van de unieke locaties van Green Spirit, uw natuurlijke recreatieplaats.

Onze andere parken:

Chaletpark de Vechtoever

Chaletpark de Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van het fraaie plaatsje Nederhorst den Berg. De ligging aan de Vecht maakt dit park heel bijzonder voor de liefhebbers van water en bootjes. Het park heeft dan ook eigen aanlegvoorzieningen voor uw boot aan de oever van de Vecht. De sfeer van water is ook binnen het park ruim aanwezig want er zijn grote waterpartijen met wandelpaden en bruggetjes. Delen van het park en de aangrenzende omgeving zijn natuurgebied. Met recht een groen-blauwe oase in een zeer fraai en rustig landschap. Het park zelf is ook een oase van rust want er is geen recreatieprogramma. De filosofie is dat de bewoners voor de rust komen en zichzelf willen en kunnen vermaken.
Neem een kijkje op de site van Chaletpark de Vechtoever.

Chaletpark de Zeumersehof

De Zeumersehof ligt aan de buitenzoom van Voorthuizen, direct in de Veluwse natuur. Het chaletpark is ingericht op rust en recreatie. Chalet Parc De Zeumersehof is recent geheel geherstructureerd en de royale kavels zullen worden bebouwd met luxe recreatiewoningen of chalets. De Zeumersehof onderscheidt zich echt door “eigen gebruik”. De eigenaren komen hier om te recreëren en te genieten van hun unieke plek op één van de vijf individuele parken van De Zeumersehof, bestaande uit De Goudkust, Het Vijverlanen Parc, Forest Fields, Parc Poderosa en Parc De Parel. Elk park heeft zijn eigen karakter.
Neem een kijkje op de site van Chaletpark de Zeumersehof